1052 Budapest, Városház u. 7.

Tel.: 06 1 233 68 45

E-mail cím: oroszizs@pestmegye.hu

Számlaszám: 11742001-20047579

Adószám: 18104996-1-41

Strandlabdajátékok Diákolimpia®

Hétvégén rendezték meg a Strandlabdajátékok Diákolimpiáját, ahol a Pest megyei iskolák szép eredménnyel zárták a tanévet. 

Siófokon került megrendezésre a strandlabdarúgás ahol a IV. korcsoportban Kistarcsa, Simándy Általános Iskola csapata az ötödik, a szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola a hetedik helyen végzett. Az V-VI. korcsoportban a váci Madách Imre Gimnázium a hatodik helyen zárta a tornát. 

Balatonkenesén rendezték meg a Strandkézilabda Diákolimpiát, ahol az Abonyi Somogyi Imre Általános Iskola a hetedik helyet szerezte meg. 
A tanévet a strandröplabdások zárták a legjobban. A Hajdúnánáson megrendezésre kerülő négy napos tornán a III. korcsoportban a Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola a negyedik, a gödi Huzzella Tivadar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola a hatodik helyen végzett. A IV. korcsoportban a gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola csapata szerzett pontszerző hetedik helyet. 
A legjobb eredményt az V-VI. korcsoportban a gödöllői Török Ignác Gimnázium párosa (Hemmert Kíra- Lados Szilvia) érte el, akik bronzéremmel mehettek el a nyári szünetre. A váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium az ötödik, a Madách Imre Gimnázium a hatodik helyen zárta a kétnapos tornát.