1052 Budapest, Városház u. 7.

Tel.: 06 1 233 68 45

E-mail cím: oroszizs@pestmegye.hu

Számlaszám: 11742001-20047579

Adószám: 18104996-1-41

Archívum

Hibaüzenet

  • Notice: Undefined index: filter_link_node_allowed_vars_versenykiirasok in link_node_filter_link_node_process() (line 107 of /home/pmdiakhu/public_html/sites/all/modules/link_node/link_node.module).
  • Notice: Undefined index: filter_link_node_allowed_vars_versenykiirasok in link_node_filter_link_node_process() (line 107 of /home/pmdiakhu/public_html/sites/all/modules/link_node/link_node.module).

FELHÍVÁS VERSENYBÍRÓ KÉPZÉSRE!

A Testnevelési Egyetem 2013-2014 oktatási év első félévi képzési tervében felveszi

„az atlétikai versenyek szervezése és a versenybíráskodás

című tantárgyat.

„Atlétika Ünnepe” a Puskás Ferenc Stadionban – Pest megyei sikerek

Május 30-tól június 4-ig az atlétika volt a főszereplő a Puskás Ferenc Stadionban. A Magyar Diáksport Szövetség itt rendezte meg az Atlétika Diákolimpia országos döntőit az általános és középiskolás diákok különböző korcsoportjainak.

Atlétika - Albertirsa

  Kedves Testnevelők!

Albertirsán kerül megrendezésre május 14-én a III. és IV. korcsoport többpróba, május 15-én a II. korcsoport többpróba és III-IV. korcsoport egyéni atlétikai versenyek.

Telekom Labdarúgó Diákolimpia

Vasárnap, április 28-án rendezzük meg a Telekom Labdarúgó Diákolimpia Pest megyei döntőjét. Benépesül majd a gödöllői egyetem három labdarúgó pályája, hiszen egy időben játszanak kicsik és nagyok, lányok és fiúk.  Hét korcsoportban avatunk bajnokokat, akik képviselik megyénket az országos döntőn.

Tessedik Félmaratoni Bajnokság

Kedves Testnevelők!

Az Albertirsai SE vezetőségének kérésére továbbítom futóversenyük versenykiírását és egyben meghívását. Szeretettel várnak minden futót, érdeklődőt április 28-án a 12. Tessedik Félmaratoni Bajnokságukra, melynek keretében utcai futóversenyt is rendeznek diákoknak.

Atlétika – Mezei futó Diákolimpia országos döntő

Az Atlétika – Mezei futó Diákolimpia országos döntőre – Gödöllő, 2013. április 18. – elkészültek a névre szóló rajtszámok.

Mellékletben az az excel táblázat, melyben korcsoportonként, nemenként (leányok, fiúk) találják meg az indulók névsorát.

Örömmel adok tájékoztatást arról is, hogy a gödöllői versenyről élő internetes közvetítést ad az MDSZ, melynek elérési lehetősége a www.mdsz.hu honlapon megtalálható. 

Atlétika versenykiírások

Kedves Testnevelők!

Elkészültek a már nagyon várt atlétikai versenykiírások. Az általános iskolásoknak az eredeti időpontban, Albertirsán, május 14-én és 15-én lesz megrendezve (II., III. és IV. korcsoport).

A középiskolásoknak (V-VI. kcs.) változott az időpont és a helyszín is! A hagyományoknak megfelelően a Budapesti Diáksport Szövetséggel együtt rendezzük meg, április 29-30-án a Budapesti Honvéd SE pályáján.  A kiírások megtalálhatóak honlapunkon.

Atlétika

Mezei Futó Diákolimpia Pest megyei döntő

Április 4-én kegyeibe fogadta az időjárás a Mezei Futó Diákolimpia Pest megyei döntőjét, ugyan nem volt nagyon meleg, de se hó, se eső nem gátolta a verseny sikeres lebonyolítását. Az iskolák nagy része nem ijedt meg az idei tavasz téli jellegétől, felkészülten és nagy számban vettek részt a Tápiómenti Tömegsport Alapítvány által nagyon színvonalasan rendezett diáksport eseményen. Az egyéni első hat, a csapatok első három helyezettjei képviselhetik megyénket az országos döntőn, ami ebben az évben 16. alkalommal  Gödöllőn lesz megrendezve április 18-án.

7. TTA Mezei Futóbajnokság 2013

A Tápiómenti Tömegsport Alapítvány a nagy szél ellenére zökkenőmentesen lebonyolította a Nagykáta-és Monor körzet (és nyílt ) mezei futóbajnokságát.

Az esemény beszámolóját honlapunkon a www.tapiomenti-tomegsport.hu oldalon olvashatjátok.

Oldalak